• Nyheder

  • Dame

  • Herre

  • Børn

  • Collab & VM

  • Strømper

  • Outlet

  • Dreamhoodie

  • Skjorter

  • Kjoler

Julesweater

Julepyjamas

Julesweater dame

Julesweater herre

Julesweater & Julepyjamas

Julemandens bidrag

Familiepakke

4 stk. valgfrie julesweaters

GĂĽ til dealen

1.599,00 kr

Bedste tilbud

Gør et Ìgte julekup

Og fĂĽ afsendt inden

Timer

Minutter

Sekunder

Find din favorit

Julesweater og Julepyjamas

Hvis du mangler en ny, flot juletrøje, som du kan have pü til alle de festlige begivenheder, der forløber sig over julen, kan du vÌlge mellem et stort udvalg hos Jule-Sweaters.dk. Uanset om du leder efter en julesweater til dame, julesweater til herre eller en julesweater til barn, sü har vi noget for enhver smag i den rigtige størrelse.

Vi designer selv vores juletøj fra bunden, for at sikre de flotteste og mest unikke designs, der büde kan bidrage til hyggen samt festlighederne. Er du ude efter en julesweater, der kan tage julefrokosten til et nyt niveau, kan du med fordel tage et kig pü det brede udvalg af julesweatre med lys og 3D.

Billigt juletøj til alle behov

Vi mener, at alle skal have mindst Ên smart julesweater i deres klÌdeskab, selvom den müske kun bliver brugt enkelte gange ürligt. Derfor byder vores udvalg pü mange billige julesweatre, sü du ikke behøver betale en formue for en trøje, der kun bliver trukket ud af klÌdeskabet fü gange om üret. 

Du für selvfølgelig stadig meget vÌrdi for pengene, nür du handler hos Jule-Sweaters.dk. Alle vores juletrøjer bliver nemlig produceret i højeste kvalitet og kommer enten i akryl eller bÌredygtig bomuld.

Køb büde en flot og grim julesweater hos os

En julesweater behøver nødvendigvis ikke at vÌre flot. Hvis du eksempelvis har en julefrokost med vennerne eller veninderne, har vi erfaret, at folk helst vil have en sü grim julesweater som muligt. Og hos Jule-Sweaters lytter vi til vores kunder: Du kan derfor gü pü opdagelse i hele vores udvalg afgrimme juletrøjer til mÌnd, kvinder og børn.

Tag ogsĂĽ et kig pĂĽ vores yderligere kategorier:

Julesweatre til par
Sjove julesweatre
Julesweatre med rensdyr

Hvem gür med juletrøjer?

En julesweater kan blive büret af folk i alle aldre og uanset køn. Derfor har vi et stort udvalg til büde kvinder, mÌnd og børn. Vores størrelser gür fra XS til 4XL til voksne, og til børn kan du finde juletøj i størrelser helt ned til et-ürs-alderen. Gü pü opdagelse i vores udvalg, og køb en ny julesweater til:

• Damer
• Herrer
• Børn

Essensen af ovenstüende er, at alle gür med julesweatre. Om det skal vÌre en julesweater med lys, en klassisk julebluse med lyd eller en julesweater i økologisk bomuld, er helt op til dig. 

Julesweater til hele familien

Hvis hele familien trÌnger til at fü nye juletrøjer, har I naturligvis mulighed for at købe det hos Jule-Sweaters.dk og samtidig spare penge. Du kan nemlig benytte dig af vores familiepakke, der indkluderer to valgfrie julesweatre i voksenstørrelser og to valgfrie julesweatre i børnestørrelser. Du für det hele til Ên skarp pris. Benyt dig af vores familietilbud ved at klikke her.

Vi tilføjer løbende nye, sjove og flotte juletrøjer til hele familien, sü vi har et udvalg, der falder i büde mors, fars og børnenes smag. I har mulighed for at vÌlge hver jeres unikke juletrøje, men I kan ogsü vÌlge at købe matchende juletrøjer, sü I kan stü helt skarpt til familiekomsammenerne.

Hvor stammer julesweaters fra?

Hele trenden startede for mange ür siden, hvor den indtil for nylig har vÌret mest pü mode i USA og England i julemünederne. Du har müske allerede lagt mÌrke til juletrøjerne i amerikanske og engelske julefilm süsom Alene Hjemme, Bridget Jones og familien Griswald. 

Det er dog blevet meget populÌrt at trÌkke en julesweater over hovedet i julesÌsonen i flere lande, og Danmark følger ogsü med. Faktisk er der flere og flere, som er begyndt at have en juletrøje pü til alle de forskellige anledninger, som julen byder pü.

Hos Jule-Sweaters har vi et stort udvalg af lĂŚkre og flotte - men bestemt ogsĂĽ grimme - julesweaters. Du kan til hver en tid gĂĽ pĂĽ opdageles i vores sortiment og bestille den julesweater, du synes allerbedst om.

Fejr ‘Ugly Sweaters Day’ med en grim julesweater

For at det ikke skal vÌre løgn, sü er der faktisk en international dag, hvor de grimme juletrøjer bliver fejret. Dagen falder pü den tredje fredag i december, hvor man, traditionen tro, tager sin grimmeste julesweater pü og hygger med familie og venner. Hvis du ogsü kunne tÌnke dig at fejre denne lidt skøre dag, sü kan du udforske vores udvalg afjuletrøjer til ugly Christmas sweater day.

Julesweaters til enhver anledning

Hos Jule-Sweaters.dk kan du finde julesweaters i mange forskellige varianter, der passer til forskellige anledninger. Vi forsøger, gennem vores designs, at lave juletøj, der passer til hele familien. Derfor laver vi ogsü vores juletrøjer i unisex størrelse, sü du kan finde en julesweater i netop din størrelse, uanset om du er mand, kvinde eller barn.


Hvem er Jule-Sweaters?
Jule-Sweaters startede i 2015 i en lille lejlighed i Aarhus, hvor der blev bestilt 450 juletrøjer hjem. Det hele startede som en hobbyvirksomhed, men allerede efter fem ür havde vi solgt mere end 80.000 juletrøjer. Det er vi selv stolte af, og vi er i dag en international virksomhed med egne webshops i flere forskellige lande. Derudover sÌlger vi ogsü vores juletrøjer gennem eksterne forhandlere og samarbejdspartnere i hele Europa.

Vi laver ogsĂĽ julepyjamas

Udover at vÌre en af Danmarks største producent af juletrøjer og julesweaters, sü har vi ogsüjulepyjamasser, julejumpsuits, julestrømper, julekjoler og ikke mindst julesweatre til kÌledyr. Som du müske kan fornemme, har vi det meste indenfor juletekstil, og hvis du har gode idÊer til nye produkter, sü lad os endelig høre fra dig.

En juletrøje bør vÌre en del af enhver juleaften

Julen er for mange en af de absolutte højdepunkter pü üret. Vi spiser god mad, bager kager, pynter juletrÌ, für gaver og - vigtigst af alt - hygger os med familien. Julen er fuld af traditioner süsom julemaden, dansen om juletrÌet, pakkeleg og meget mere.

En af de nyere traditioner, der tager fart i mange dele af verden, er at iføre sig en julesweater. Julesweaters er blevet meget populÌre i Danmark, hvor de er kendt under forskellige navne süsom juletrøjer, julebluser eller christmas sweaters.

Her hos Jule-Sweaters.dk synes vi, at julesweateren bør vÌre en fast bestanddel af det at fejre juleaften. Derfor har vi et stort udvalg af mange juletrøjer i forskellige designs, sü der er en til enhver smag. Tag derfor et kig pü vores mange forskellige designs, og find julesweatre, der passer til dig og din familie.

Velgørenhedstiltag

Vi har i samarbejde med UNICEF, Plan Børnefonden, Folkekirkens nødhjÌlp og JulemÌrkehjemmet udarbejdet unikke julesweatre. 25% af omsÌtningen for disse gür direkte til velgørenhedsorganisationerne. Se vores UNICEF julesweater, Folkekirkens nødhjÌlp julesweater, JulemÌrkehjemmet julesweater og Plan Børnefonden julesweater og støt et godt formül.


FĂĽ de bedste vilkĂĽr, nĂĽr du handler hos os
Udover at have de bedste juletrøjer pü markedet, sü ønsker vi ogsü at give den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en lynhurtig levering og fri fragt pü nÌsten alle vores produkter. Det betyder, at selv hvis du skulle vÌre kommet lidt sent i gang med julehandlen, sü skal vi nok sørge for, at du kommer til at fejre jul iført din nye julesweater.

Vi hüber, at du vil tage godt imod vores designs, og at du finder din julesweater til juleaften, julefrokosterne eller blot hverdagen i juletiden. Under alle omstÌndigheder ønsker vi dig, den herligste, hyggeligste og mest mindevÌrdige jul - hvor du forhübentlig er püført en trøje fra vores store udvalg af juletøj til hele familien.


Du er velkommen til at kontakte os
Hvis du har spørgsmül til vores udvalg af juletrøjer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil ogsü altid gerne høre om dine gode idÊer til nyt juletøj, som vi kan tilføje til vores i forvejen brede sortiment.

Julebog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev