10 oplagte adventsgaver til ham

10 oplagte adventsgaver til ham

Giv julelys i øjnene med en adventsgave til ham

Julen er hjerternes tid, og hvad er bedre end at give en super god adventsgave til ham, der står dit hjerte nær? Hvis man dog har besluttet sig for at give fire adventsgaver, kan fantasien godt slippe op til sidst. Hvis du mangler inspiration til den helt rigtige adventsgave, som kan give julelys i øjnene på en, som du holder af, vil vi gerne hjælpe dig med nogle kreative og julede gaveideer.

1. Pejsesok til gaverne

Hvis ham, som du gerne vil forkæle med adventsgaver, ikke ejer en pejsesok, er denne en oplagt første gaveide. Hvordan skal julemanden ellers aflevere sine gaver? Man kan jo ikke være bekendt at lade julemanden gå hvileløst rundt og lede efter et sted at aflevere gaverne i nattens mulm og mørke. Derudover kan en julesok på pejsen også være den perfekte baggrund til det årlige julekort, som skal sendes til hele familien og alle vennerne.

Pris 49,00-59,00 kr.

https://jule-sweaters.dk/products/pejsesokker?_pos=1&_sid=2d4d88e38&_ss=r

2. En sjov og grim julesweater

December måned er lang, mørk og kold, men man kan sprede lidt god stemning ved at iføre sig den grimmeste og sjoveste julesweater. Hos os finder du et stort udvalg af julesweatre til herrer, som du kan give i adventsgave til ham. Vi har trøjer med 3D-effekt og alverdens motiver, farver og lys, så alle kan nyde godt af trøjen.

Hvis du skal købe en adventsgave til en miljøbevidst mand, kan en bæredygtig julesweater i 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld være sagen. Hvis du nu tænker: ”Han har allerede to grimme julesweatre, så en tredje er måske for meget”, kan du godt pakke den tanke væk. Man kan aldrig få for mange julesweatre. Enhver mand skal have en stor og mangfoldig samling af julesweatre.

Pris 249,00-500,00

https://jule-sweaters.dk/collections/julesweatre?sort_by=manual

3. En tur i Tivoli

Er der noget hyggeligere end at tage en tur i Tivoli, hvor man kan se på alle de flotte julelys og den skønne julepynt? Juletræerne lyser op, der er hjerter overalt, og du kan nyde et kandiseret æble. En dagstur i Tivoli kan være den perfekte adventsgave til ham – som I begge to kan nyde sammen. Gå på opdagelse i den eventyrlige og magiske juleopsætning.

Pris 145 kr.

4. Julepyjamas

Det er endelig blevet december, og alle juleglade nisser kan gå amok i pynt, musik og juletøj. Hvis man er den gennemførte type, skal en julepyjamas selvfølgelig også være en del af julegarderoben. Med en julepyjamas bliver det ekstra hyggeligt at lægge sig under de varme dyner efter en lang dag med julebagning og gaveindkøb.

Pris 269,00-399,00 kr.

https://jule-sweaters.dk/collections/julepyjamas?sort_by=best-selling&page=2

Produkter (2)

 

5. Gløggsmagning

Der er mange ting, som man kan give sig til i julemåneden. Derfor skal man huske at nyde det, når det endelig bliver tid til gløgg. Den tyske juledrik kommer i mange forskellige afskygninger og i både røde og hvide udgaver. Du kan arrangere en gløggsmagning derhjemme, og I kan sammen smage på jeres favoritter – og måske finde en ny. Og så skulle man vist være et skarn, hvis der ikke også lige røg en æbleskive med ned.

6. Vanter, halstørklæde og hue

Udstyret skal bare være i orden, hvis man skal være fuldkommen beredt til en sneboldkamp. Giv derfor vanter, halstørklæde og hue til ham, som du skal kæmpe mod. Så er der ingen dårlige undskyldninger med frosne fingre eller en kold isse! Og så er det selvfølgelig også en betænksom og varm gave, hvis han cykler til og fra arbejde.

Pris varierende

https://jule-sweaters.dk/collections/accessories?sort_by=manual&page=5)

7. En flaske whisky eller gin

Efter en sneboldkamp kan det være nødvendigt med en drink. Så kan I begrave stridsøkserne, sætte noget hyggeligt julemusik på og få en whisky, gintonic eller noget helt tredje. I kan jo eksperimentere lidt med smagsoplevelserne og inddrage en hjemmelavet klejne eller brunkage. Måske opstår der en ny juletradition.

Pris varierende

8. En hyggelig skøjtetur

Swoosh, swoosh, swoosh! Man føler sig hurtig, elegant og let på tå, når man har fået et par skøjter på fødderne. Eller sådan er forventningerne i hvert fald altid. Realistisk set ender I nok med at ligne Bambi.

En skøjtetur giver jer begge muligheden for at show off jeres nyeste og bedste skøjtetricks. Og hvis piruetten, som du ellers havde øvet dig på hjemmefra, bogstavelig talt falder til jorden, har I noget at grine af de næste mange år. En sjov adventsgave til ham og dig.

Pris for leje af skøjter 50,00 kr. (plus 100,00 kr. i depositum). Dette er til skøjtebanen ved Musikhuset i Aarhus. Men der er mange forskellige steder at stå på skøjter i landet.

(https://vigirbyenpuls.dk/skoejtehal-og-skoejtebane/udendoers-skoejtebane-ved-musikhuset/)

9. En plysset nissehue

En uundværlige jule-accessory, som er den perfekte adventsgave til mænd! Nissehuen skal helst være placeret på hovedet fra julemånedens start (læs: midt november) til slutningen december. Så behøver han heller ikke at tænke over, hvad han gør med en potentiel bad hair day. Faktisk er der ikke meget mere at tilføje, for det siger sig selv, at en nissehue er en essentiel del af julen.

Pris 29,00-39,00 kr.

https://jule-sweaters.dk/products/nissehue?_pos=3&_sid=f37bcc77a&_ss=r

10. Sjovt carry-me kostume

Okay, den her er lidt skør. Men hvis du synes, at det kunne være sjovt at se ham blive båret på nakken af julemanden, er dette den helt rette adventsgave til ham. Du kan få ham til at shine til julefrokosten ved at give ham et carry-me kostume. Desuden er det en gave, som alle til julefrokosten kommer til at få glæde af. Bare sørg for at tage en masse sjove festbilleder. Det er simpelthen gaven, der bliver ved med at give.

Pris 249,00-499,00 kr.

https://jule-sweaters.dk/collections/accessories/products/carry-me-kostume

Produkter (2)

Se også

10 oplagte adventsgaver til hende

Få inspiration til den julede adventsgave til hende

December kan være lang, hvis man næsten ikke kan v...

Læs mere