Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Jule-Sweaters ApS
CVR. nr. 38030914
Elmegårdsvej 14, 8361 Hasselager
Danmark
Kundeservice: info@jule-sweaters.dk

1. Betaling

www.jule-sweaters.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, MobilePay, ApplePay og gavekort. Jule-Sweaters ApS tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra www.jule-sweaters.dk.
Der trækkes aldrig et større beløb end det, du har godkendt ved betaling.

Du kan også vælge at betale via vores eksterne samarbejdspartner Anyday, hvor du kan dele din betaling op i 4 rater.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen er afsendt. Derefter vil du betale et månedligt afdrag på den sidste bankdag den efterfølgende måned og to måneder frem.
Der bliver ikke pålagt renter og gebyrer, såfremt du betaler indenfor den aftalte betalingsfrist. Returnerer du dit køb, vil aftalen med Anyday automatisk ophøre. 

1.1. Reservation
Hvis du anvender et internationalt betalingskort som fx Visa eller Mastercard, reserveres beløbet automatisk på din konto, når betalingen er godkendt.

Det er udbyderen af dit betalingskort, der bestemmer at beløbet reserveres på din konto, når du godkender en betaling hos Jule-sweaters.dk. Det er også udbyderen, der bestemmer, hvornår et reserveret beløb frigives igen, hvis et køb fortrydes.

 2. Levering

Levering sker med GLS eller Instabox. Den forventede leveringstid er 1-2 hverdage. Jule-Sweaters.dk leverer til hele Danmark. 

2.1. Leveringsomkostninger
Ved køb over 399 kr. er der gratis fragt til pakkeshop. Ved køb under 399 kr. koster fragt 29 kr. til GLS pakkeshop og 30 kr. til Instabox.

Hjemmelevering og levering til firma koster 35 kr.

 3. Fortrydelsesret

Din fortrydelsesret gælder til og med den 14. januar 2024.

Fra og med den 31.12.2023 gælder almen fortrydelsesret, som er 14 dage. Her vil fortrydelsesfristen udløbe 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
 • Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

  Du skal inden fortrydelsesfristen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal enten gives ved skriftlig henvendelse til kundeservice på mail info@jule-sweaters.dk. Husk at have dit ordrenummer klar.
  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

  Du kan også vælge at bruge vores standardfortrydelsesformular, som du finder i bunden af disse betingelser, ved punkt 8.

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

  3.1. Fortrydelse af en del af købet
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

  3.2. Returnering
  Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest den 14. januar 2024 (fra og med den 31.12.2023 er det 14 dage frem).

  Ønsker du at returnere en eller flere varer kan du benytte vores returportal. Alternativt kan du kontakte kundeservice på mail info@jule-sweaters.dk.

  Ved at følge disse trin, kan du nemt og hurtigt returnere dine varer:

  Trin 1: Åbn vores returportal, og udfyld din e-mail og dit ordrenummer. Tryk herefter på “Vælg varer”.

  Trin 2: Vælg de varer, du ønsker at returnere. Angiv årsag til returnering for varerne du vil returnere. Tryk herefter på “Vælg returmetode”.

  Trin 3: Vælg den refunderingsmetode og fragtmetode, som du ønsker at bruge.

  Ved returnering koster en returlabel 29 kr., som bliver fratrukket din refundering.

  Ved ombytning afholder kunden udgiften i forbindelse med tilbagelevering, som er 29 kr. Jule-Sweaters.dk betaler de nye leveringsomkostninger.

  Tryk herefter på “Returnér varer”.

  Trin 4: Du vil nu få tilsendt returlabel pr. mail. Print denne.

  Trin 5: Pak dine varer samt ordrebekræftelse forsvarligt ned. Fastgør returlabelen til pakkens største flade, så den er synlig og letlæselig. Aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

  OBS. Gem postkvittering og eventuelt track and trace nummer. Kunden bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Du kan også benytte dig af standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

  3.3. Varens stand, når du sender den retur
  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur, gør det samme sig gældende, som ved køb i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

  3.4. Ikke afhentede pakker
  Hvis du ikke afhenter din pakke i den pakkeshop du har valgt - og den kommer retur til Jule-Sweaters ApS, så beholder vi beløbet for fragt + et håndteringsgebyr, der i alt bliver 50 kr.

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen på posthuset uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  4. Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage (minus fragtomkostninger). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi produkteterne, der er returneret til dig. 

   Tilbagebetalingen af købsbeløbet bliver refunderet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

   Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

   Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

   Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

   Jule-Sweaters ApS
   Elmegårdsvej 14
   8361 Hasselager
   Danmark

   Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

   5. Reklamationsret

   Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb, og Forbrugerkøbeloven gælder, hvis du er forbruger. Du har krav på, at varen skal være kontraktmæssig. Du har flere rettigheder efter disse love, hvis varen er mangelfuld eller leverancen er forsinket.

   Når du handler på Jule-sweaters.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

   Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

   5.1. Hvordan reklamerer jeg?
   Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte kundeservice. Her bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Send eventuelt gerne et billede af produktet i forbindelse med beskrivelsen af fejlen.

   Dette er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandlingstid, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

   Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

   Husk, at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

   Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

   Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

   5.2. Returnering i forbindelse med reklamation
   Ved reklamation af varer kontakt info@jule-sweaters.dk, så sender vi en returlabel som kan bruges til at sende pakken retur.

   Varen sendes til:
   Jule-Sweaters ApS
   Elmegårdsvej 14
   8361 Hasselager
   Danmark

   6. Persondatapolitik

   For at indgå en aftale med os på Jule-sweaters.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

   • Navn
   • Adresse
   • Telefonnummer
   • E-mail adresse

   Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendig for at kunne levere varen til dig.
   Personoplysningerne registreres hos Jule-Sweaters ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

   Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.
   Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

   Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

   Direktøren for Jule-Sweaters ApS er den dataansvarlige på vores website, og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

   Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

   Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

   Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på info@jule-sweaters.dk.

   7. Klageadgang

   Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til direktør Christoffer Sloth Henriksen på mail info@jule-sweaters.dk.

   Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til:

   Nævnenes Hus
   Toldboden 2
   8800 Viborg
   naevneneshus.dk
   E-mail: nh@naevneneshus.dk

   Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan din klage indgives til EU kommissionens online klageportal, som du finder her - http://ec.europa.eu/odr.

   8. Standardfortrydelsesformular

   Du kan udfylde vores standardfortrydelsesformular nedenfor.

   (Denne formular udfyldes og returneres kun, såfremt reglerne for fortrydelsesretten gør sig gældende)

   Til:
   Jule-Sweaters ApS
   Elmegårdsvej 14
   8361 Hasselager
   Danmark

   Jeg meddeler hermed, at jeg ønsker at udnytte min fortrydelsesret i overensstemmelse med betingelserne i købsaftalen for følgende varer/tjenesteydelser:

   Bestilt den: _________________
   Modtaget den: _________________
   Kundens navn: ______________________
   Kundens adresse: ______________________
   Kundens underskrift: ____________________
   Dato: _________________
   Du ønskes en glædelig jul med de fedeste julesweatre!
   Med venlig hilsen Jesper og Christoffer   Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.03.2024.