En guide til årets festlige julekjole

En guide til årets festlige julekjole

All I want for Christmas is you. Sådan lyder en af de nok mest populære julesange af Mariah Carey. Mange kæder den sammen med en romantisk fortælling mellem to mennesker, men vi er ikke helt overbeviste. Kunne det ikke også være en sang om en kvinde og hendes julekjole? Den magiske kærlighed, når julekjolen bliver det absolut mest brugte stykke tøj i garderoben. Nå, men det var bare vores fortolkning af sangen – vi håber, den har sat tanker i gang hos dig.

Festlige Julekjoler

Hvis du ikke har knyttet et så stærkt bånd til din julekjole endnu (måske ejer du ikke engang en – endnu), så vil vi gerne gøre alt for, at du kan få det bedste forhold til din julekjole. Det er nemlig ikke kun til de oplagte julefester, at kjolen kan bruges. En kjole med julemotiv kan styles på mange forskellige måder til både hverdag og fest.

Julekjoler til enhver anledning

Der er mange gode grunde til at elske sin julede kjole. Vi giver dig her fem smarte måder til fem forskellige situationer, hvor du kan bruge din julekjole hele december måned igennem.

1. Julefrokosten

Selvom det er en af de mest oplagte begivenheder at have en julekjole på til, skal den med på listen. Der er nemlig mange forskellige måder, du kan style din julekjole op og ned på. Uanset om du vil gå all in med julekjole og julede accessories, eller du bedre kan lide et nedtonet og simpelt look, er kjolen med julemotiv det sikre og festlige valg.

I perioden mellem slut november og helt til januar står den på julefrokoster i familien, på arbejdet, på studiet, med vennerne og med de gamle studiekammerater. Det kan være svært at finde det rigtige sæt tøj, men med julekjolen er du reddet gang på gang.

Hvis julemotiverne på din kjole bare ikke er nok julestemning for dig, kan du pifte outfittet op med en sød hårbøjle med enten rensdyrgevir eller en nissehue på. Prisen på vores hårbøjler ligger mellem 29,00 og 39,00 kr., så det er en billig måde at gøre lidt ekstra ud af sit look til julefrokosten. Men vores julekjoler kan også stå for sig selv med deres skønne motiver og farver. Uanset hvad er du klar til fest.

2. På arbejde

Der er stor forskel på, hvilken dresscode der er på forskellige arbejdspladser (og måske er der intet krav til dit tøj på din arbejdsplads). Dresscode eller ej, så afhænger det hele af, hvordan du styler din julekjole.

Hvis du arbejder på et kontor, og arbejdstøjet til en vis grad skal være formelt, kan du med et par strømpebukser, høje hæle og en blazer over din julekjole være business og stadig sende gode julevibes ud til alle dine kollegaer.
Arbejder du derimod et sted, hvor der ingen krav er til din påklædning, kan du jo give den fuld gas med jul. Et par sneakers og en cardigan, så man rigtig kan se julemotiverne på din kjole. Og som prikken over i’et kommer nissehuer. Med det outfit bliver du ambassadør for den gode julestemning på din arbejdsplads.

3. På studiet eller i skolen

I december måned skal der skrues helt op for julestemningen. Måske er der pyntet op med smuk julepynt på din skole, eller måske er du omgivet af julehadere, der synes, at nissehuer og julekalendere er for barnligt. Uanset hvad kan du være en glad og stolt budbringer af the Christmas spirit med en festlig julekjole.

For et ekstra behageligt og lunt outfit kan du uden på kjolen tage en sweater på. Og nu er vores forslag selvfølgelig, at sweateren er med et sødt eller grimt julemotiv, for vi kan ikke få nok af jul. Men skulle du have lyst til at nedtone din julekjole, kan du trække en almindelig ikkejulet sweater eller striktrøje over.
Psst… Hvis du er en supersej gør-det-selv-type, finder du på vores hjemmeside strikkeopskrifter, så du kan strikke din helt egen skønne trøje. Ud over at få en dejlig hjemmelavet trøje ud af det, er det også den perfekte aktivitet, når din yndlingsjulefilm er sat på.

4. Julebagedag

Når brunkagerne og pebernødderne skal bages, klejnerne skal koges, konfekten skal kreeres, og julemusikken spiller i hele huset, skal tøjet været behageligt og selvfølgelig julet. Vores kjoler er lavet af 100 % bomuld, og du risikerer derfor ikke at få det alt for varmt, når der er gang i produktionen af julelækkerier i køkkenet.

For et gennemført julet look er det på med nogle søde julestrømper. Du skal bare vælge, om du helst vil have Rudolf, julemanden, en snemand eller et helt andet motiv på fødderne. Vi har ikke kun tænkt på design, da vi lavede strømperne, men også på miljøet. Alle vores strømper er lavet af genbrugsgarn og er i den lækreste kvalitet. Og så er prisen overkommelig: De ligger mellem 29,00-59,00 kroner.

5. JULEAFTEN!

Julemåneden kulminerer juleaften. Det er endelig blevet tid til den lækre mad, uddeling af gaver og dansen rundt om juletræet. Vi fejrer julen med dem, vi har kær, og det hører sig til, at man gør sig umage. Det gælder både for det gode håndværk i køkkenet, sangstemmerne og tøjet. Her er julekjolen det oplagte valg, og du vil hele dagen og aftenen både sprede dejlig julestemning og have det behageligt.

Køb julekjoler hos jule-sweaters.dk

Hos os finder du julekjoler til både damer og børn, og du kan matche med din datter, niece eller andre børn, der kommer til juleaften. På den måde er I sikre på at være det sødeste par den juleaften.

Se også

Juleaktiviteter

December måned går enten mega hurtigt eller super langsomt. Hvis du glæder dig som et lille barn til juleferien omkring den 23. decemb...

Læs mere