En sikker vinder til julefrokosten

En sikker vinder til julefrokosten

Sæt stemningen til julefrokosten

Årets helt store højtid nærmer sig, og der er allerede nu god grund til at glæde sig til december, der er fyldt med julefrokoster.
Allerede længe inden kalenderen viser december, er de fleste weekender planlagt for os danskere. Man skal jo helst ikke gå ned på julefrokoster og alt, hvad der dertil hører: Rødkål, steg, vin, øl og ja, hvorfor ikke også en julesweater til at sætte stemningen?
Jule trøjer har det med at give anledning til et godt grin, og så har snakken det med at køre derudad – især når der er kommet en øl eller tre indenbords. Med sådan et julesweater design er isen brudt, allerede når man ankommer til sæsonens mange julefrokoster.

Når julefrokostsæsonen er over os, er det en tid til at nærme os vore venner, bekendte, familiemedlemmer, og i mange virksomheder er det også anledning til at komme nærmere sine kollegaer med et brag af en julefrokost. Uanset i hvilken sammenhæng, der holdes julefrokost, er julesweaters et hit.
Til mange julefrokoster er pakkeleg en tradition. Hvem kan mon slå flest 6’ere og nuppe den bedste gave? En ting er sikkert – hvis en juletrøje er blandt gaverne, bliver det både en glædelig og sjov gave, som vinderen kan pakke op. Helt sikkert en gave, som er lidt bedre end mange andre pakkelegspakker.

Gamle og nye traditioner til jul

Hos www.jule-sweaters.dk kan man købe julesweaters både til herre og julesweaters til damer – ja sågar til børn! Findes der noget sødere end et barn i en juletrøje til årets familiejulefrokost? Næppe. Trøjerne skaber stemning og er med til at forstærke den hygge, som december allerede emmer af.
Julefrokoster i de danske hjem var noget man først begyndte på i efterkrigstiden. Dengang var det dog mere, når dagens gøremål var veloverstået, og folk endelig havde tid til at nyde julen den 24. december – andre steder blev den holdt dagen inden juleaftensdag. Siden har traditionen spredt sig. I 60’erne kom julefrokosten til arbejdspladserne, og det er i dag meget udbredt. På samme måde håber vi, at traditionen med en julesweater kan sprede sig til de danske hjem og firmafester hen over julen.
Juletrøjer er forholdsvis nye i Danmark. De har de senere år haft sit indtog i Danmark, efter at have opnået stor popularitet i blandt andet USA. Og som størstedelen af staterne i USA har vi også i Danmark en jul, der ofte er præget af minusgrader. Julesweaters er altså ikke bare en sjovt gimmick – det er faktisk også praktisk påklædning i de kolde måneder - du kan se alle vores nyheder lige her

Se også

10 oplagte adventsgaver til ham

Giv julelys i øjnene med en adventsgave til ham

Julen er hjerternes tid, og hvad er bedre end at give ...

Læs mere