Julefrokost Outfit

Julefrokost Outfit

Det er det samme hvert år. Kalenderen er booket op fra slutningen af november til midten af januar. Weekenderne er fyldt med julefrokoster med de gamle studiekammerater, kollegaer, familie og venner. Og hvert år opstår samme spørgsmål: ”Hvad skal jeg dog tage på?”


Når det kommer til at vælge et outfit til julefrokosten, ønsker man den perfekte kombination af festligt og komfortabelt. Ofte sidder man ved et bord i mange timer, hvor mad og drikke bliver indtaget i en lind strøm. Det hårdt pressede område omkring maven skal altså have de mest behagelige forhold.


Men lige så vigtigt som komfort er det festlige element. Der findes heldigvis mange forskellige måder at være festligt påklædt, og uanset om du er mand eller kvinde giver vi her en hjælpende hånd til, hvad du kan gå efter til dit julefrokost outfit.

Julefrokost outfit til ham

Hvis du godt kan lide det klassiske look med en skjorte og et par jeans eller habitbukser, men du gerne vil julespice det hele lidt op, så er en skjorte med julemotiv det perfekte outfit til de mange kommende julefrokoster. Så får du både en skjorte, der vil sprede god julestemning, og et stykke tøj, du kan ånde i.


Vi ved godt alle sammen, hvor ulidelig varmt det kan blive, når julefrokosten for alvor er skudt i gang. Der ryger juleøl og snaps indenbords i uanede mængder, og den velsmagende (men fede) mad får sveden til at pible frem på panden. Og når din yndlingsjulesang kommer på, skal du også op og vise dine julede moves. Med en åndbar skjorte i lækre materialer kommer du så behageligt som muligt gennem julefrokosten.


Er du på den anden side kuldskær, eller vil du bare gerne have et ekstra lag på, som du kan tage af, når det bliver varmt, vil en sjov eller grim julesweater være det oplagte valg. De kommer i et utal af forskellige motiver og farver, så du skal blot vælge, hvilken stil du er til.


Julefrokost outfit til hende

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til et julefrokostoutfits til kvinder. Det afhænger af, om du føler dig bedst tilpas i bukser eller strømpebukser. Måske føler du dig godt tilpas i begge, og så har du jo bare to gode muligheder til de mange julefrokoster.


Hvis du er til bukser og en overdel, er en skøn julebluse oplagt. Trøjerne kommer med mange forskellige design – fra klassiske motiver til mere moderne fortolkninger af julesweateren. Uanset hvilken du vælger, kommer den med den nøjagtige mængde julestemning, du har brug for til julefrokostoutfittet.


Er du mere til strømpebukser og en kjole, skal du udforske vores udvalg af kjoler med julemotiver. Vores julekjoler er lavet af 100 % økologisk bomuld, så de er behagelige at have på en hel aften. I en af vores komfortable og lækre julekjoler skal du kun tænke på at nyde maden, få klemt en snaps ned og danse til ”Last Christmas” med Wham.

Er det formelle julefrokost outfit med skjorte eller kjole ikke lige noget for dig? Hos os finder du også jumpsuits og tracksuits med julemotiver til dig, der gerne vil have et fuldstændig afslappet look til julefrokosten (eller det perfekte outfit til tømmermændene dagen efter).


Det sjove julefrokost outfit til alle

Kan du godt lide at være festens midtpunkt og den, der får de andre til at falde ned af stolen af grin? Med et humoristisk Carry-me-kostume får du uden tvivl julestemningen bragt et nøk op og højst sandsynligt også en masse sjove billeder at se igennem dagen efter. Men det vil være det hele værd efter en uforglemmelig julefrokost.


Skal du til en julefrokost, hvor der bliver drukket, er det oplagt med en sjov julesweater med ølmotiv. Hvis julemanden eller Rudolf også drikker øl, er der ingen undskyldning for ikke at åbne en ekstra juleøl. Det kan også være et festligt indslag med en lysende juletrøje med LED-lys. Så kan alle i hvert fald finde dig i mørket, selv når synet er blevet lidt sløret.


Hvis du enten ikke synes, det er nok med jul på tøjet, eller du synes, at det faktisk er lidt for meget med jul fra top til tå, kan du bruge julede accessories til at fuldende dit look. Med en hårbøjle med rensdyrgevir kan du spice en sort kjole eller en almindelig hvid skjorte op og stadig føle dig lidt julet. En nissehue eller strømper med julemotiv kan også være prikken over i’et til dig, der elsker at gå all in på et juleoutfit fra top til tå.

Julefrokost outfits til de resterende

Hvis du er den heldige vinder af værtsrollen, og julefrokosten afholdes hjemme ved dig, har vi selvfølgelig gjort os nogle overvejelser om, hvordan du som vært kan komme til at se ekstra gennemført ud over for dine julede gæster.


For udover julepynten i huset eller lejligheden er der to andre helt oplagte ting, der kan gøres julede til denne særlige begivenhed, nemlig børn og hunde. Måske tænker du: ”Er det ikke lidt for meget?” Jo, men hvor kært kunne det ikke være, hvis din hund gik rundt i det sødeste jule outfit til glæde for alle gæsterne?


Holder I en julefrokost midt på dagen med familien eller nære venner, skal dit barn da ikke snydes for et outfit med skønne julemotiver. Hos os finder du et stort udvalg af julesweatre og t-shirts, kjoler og pyjamasser med julemotiver til børn – og endda sparkedragter til de helt små. Der er altså ingen undskyldning for ikke at klæde hele familien julet på til årets mange julefrokoster.

Jule-Sweaters.dk er Europas førende specialister inden for juletøj. I vores kæmpe sortiment håber vi, at du kan finde det helt rigtige outfit til din julefrokost.

Se også

Julesjov på kontoret/arbejdspladsen

Når det bliver den tid på året, hvor julekagerne frister, julefilmene kommer frem på streamingtjenesterne, og nissehuerne skal varme h...

Læs mere