Julesweatshirts til alle

Julesweatshirts til alle

Når du skal købe en julesweatshirt, kan udvalget måske virke lidt overvældende. Hvad skal man kigge efter? Hvilken stil? Hvilket motiv? Hvilken farve? Skal den kunne lyse? Skal den være morsom eller klassisk? Der er nok at forholde sig til, og derfor vil vi, som eksperter, gerne hjælpe dig lidt på vej.

Vi har lavet tre kategorier af julesweatshirts. Det er en anelse begrænsende, for julesweatshirts kommer i mange forskellige motiver, farver og design. Ud fra disse kategorier kan du dog, om ikke andet, vurdere, hvilken der passer bedst til dig. Hvem ved, måske finder du ud af noget om dig selv, som du ikke vidste? Måske finder du ud af, at du passer ind i alle tre kategorier, og så er det bare med at putte nogle sweatshirts i kurven!

Alle elsker julesweatshirts, fordi de er sjove og uhøjtidelige. Uanset hvilken julesweatshirt du ender med at vælge, er du garanteret, at julestemningen ryger helt i vejret!

Du finder juletrøjer hos os i størrelserne XXS–3XL og et utal af modeller i forskellige farver, motiver og design til både damer, herre og børn. 

Den klassiske julesweatshirt

Den klassiske juletrøje er, som vi kender den. Den indebærer ikke sjove sayings eller LED-lyskæder. Hvis du er til stilede trøjer med flotte julemotiver, skal du gå efter en mere klassisk julebluse.

Det lidt mere afdæmpede look passer måske meget godt til en klassisk juletrøje. Hvis du for eksempel bedst kan lide rolige farver og en minimalistisk stil, kan en nordisk julesweater være lige noget for dig.

Hvis du derimod gerne vil have nogle søde motiver på, kan en trøje med klassiske motiver af fx julemanden, Rudolf, juletræer eller snemænd i røde, hvide, grønne og blå farver bringe julehumøret i top hos dig

Den moderne og sjove julesweatshirt

I den helt anden ende af skalaen finder du kategorien ”Moderne og sjove juletrøjer”. Grundlaget er stadig den klassiske sweater, men nogle er bare blevet piftet lidt op med sjove twists og LED-lyskæder.

I denne kategori finder du for eksempel en trøje med aliens, hvor det ellers klassiske ”Do they know it’s christmas?” får en helt ny og humoristisk betydning. Synes du, at dét er sjovt, vil du måske også kunne lide en sweater, hvor Rudolf er viklet ind i lyskæder, og hvor der står ”Jingle bells sucks”.

Det er også i denne kategori, at du finder de lidt uartige trøjer med Gingerbread Man som motiv, hvor der står ”Bite me”. Den vil få alle til at grine. Du kan også finde en trøje med øldrikkende Rudolf, som ser godt beruset ud. Så er du i hvert fald klar til julefrokosten.

Den personlige julesweater

Hvis du skal købe en trøje til en, som du kender, eller hvis du gerne vil vise andre, hvilke interesser du har, kan den personlige julesweater være sagen. De personlige trøjer kunne egentligt også have været under moderne og sjov-kategorien, men de har fået deres egen kategori, fordi de, udover at være sjove, også viser noget personligt om personen.

Hvis du er en gamer eller til fodbold og sejlsport, kan du finde noget i den her kategori, som vil passe til lige netop dig. Med en ”Sailing home for christmas” vil alle sømændene og bådentusiasterne kunne vise omverdenen, at livet på havet er noget for dem.

I december vises der også altid håndbold, og hvis du elsker at følge med i denne sport, skal du da have en julesweater med motivet af en julemand, som spiller håndbold. Så kan du kombinere dine to yndlingsting. Hvis du til gengæld ikke kan fordrage sport, men elsker Beyonce, er trøjen med teksten ”All the jingle ladies” et must have.

Kender du en, som bare hver december er nede med forkølelse, kan du købe en ”All I want for christmas is NOT flu”-trøje og håbe på, at den kan give lidt god karma. Den vil være den perfekte adventsgave eller en god julegave.

Den ægte grimme julesweatshirt

Måske vil du sige, at alle sweatshirts med julemotiver er grimme. Det kan der måske være en sandhed i, men nogle af dem er altså ægte grimme. Hvis du godt kan lide at gøre dig bemærket med din juletrøje, har du med en ægte grim sweater garanteret et samtaleemne og et godt grin for alle.

I denne kategori finder du blandt andet ”Den grimme julesweater”. Den er mildest talt meget grim. Julemanden på trøjen er meget uskøn at se på, og med den hæslige sweater er du i hvert fald sikker på, at folk omkring dig lægger mærke til, at du har fået en ny trøje.

Folk elsker skøre og grimme juletrøjer så meget, at der er opstået en international dag for at fejre trøjerne. ”Ugly Christmas Sweater Day” (Grim Julesweater-dag) er et amerikansk fænomen, som finder sted tredje fredag i december. Her kan alle, som har lyst, konkurrere om, hvem der har den grimmeste julebluse. Så er det bare om at vælge, hvilken grim trøje du skal have på!

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilken slags julesweatshirt, som du skal vælge, næste gang du skal putte en (eller flere) i kurven. Måske skal du i virkeligheden bare have en fra hver kategori, så du er klædt godt på til hele julemåneden.

Se også

Hvorfor holder vi jul?

Julen er manges yndlingshøjtid. Det er koldt og mørkt udenfor, så vi samles indenfor med tændte stearinlys og ild i pejsen (eller knit...

Læs mere