10 oplagte adventsgaver til hende

10 oplagte adventsgaver til hende

Få inspiration til den julede adventsgave til hende

December kan være lang, hvis man næsten ikke kan være i sig selv over forventningens glæde over julegaverne. For at bløde spændingen lidt op kan nogle gaver i løbet af december være sagen. Hvis du kender en, der elsker at blive forkælet, men du mangler nogle gode idéer, har vi lavet en liste med inspiration til gode adventsgaver til hende. Vi står klar til at hjælpe dig med at sprede juleglæde hos en, du holder af.

Produkter ()

  1. En festlig julesweater

  En sjov, sød eller grim julesweater er den perfekte adventsgave til hende, der elsker december og jul – og ikke er bange for at vise det. I vores store udvalg finder du med garanti en sweater, som hun vil elske at vise frem på arbejdet, studiet eller at have på til julefrokosten.

  Hvis hende, du vil overraske med en adventsgave, er miljøbevidst, kan du roligt købe en julebluse hos os. Vi er de eneste, der forhandler bæredygtige julesweatre, og du finder bluser i 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld. Så det gælder bare om at vælge, om det skal være en julesweater med et klassisk motiv a la en snemand og Rudolf eller en humoristisk juletrøje, som alle vil grine af.

  Pris 249,00-500,00

  https://jule-sweaters.dk/collections/julesweatre

   

  2. Julekalender med selvforkælelse

  Efterår og vinter kan være hård for huden. En betænkelig og omsorgsfuld adventsgave til hende, du vil forkæle, kunne være en julekalender med lækre produkter til personlig pleje. Så kan hun hver dag sætte tid af til sig selv og nyde lidt selvforkælelse.

  Hvis hende, du vil glæde, ikke går så meget op i hudpleje og lignende, kan en kvalitetsjulekalender med chokolade, lakrids, øl eller andre ting, hun særligt holder af, også være en måde at bidrage til lidt selvforkælelse i hverdagen.

  Pris 99,95-999,95 kr.

  https://www.matas.dk/gaver/julekalendere/pakkekalendere

  3. En julebagedag

  Hvem elsker ikke hjemmebagte julelækkerier? December er måneden, hvor søde kager og skøn konfekt bør være et fast ritual i hverdagen. En julebagedag kan være en hyggelig adventsgave til hende (og til dig). Duk op med ingredienser til jeres yndlingsjulekager, sæt Wham på, og så I har opskriften på en perfekt adventssøndag.

  4. En dåse til alt julebageriet

  Når I så har bagt alle de kager, skal de selvfølgelig opbevares rigtigt, så de ikke bliver tørre – med mindre I når at spise dem alle sammen på dagen. En sød kagedåse med julemotiver er den perfekte adventsgave til hende, der elsker at bage.

  En kagedåse med julemanden eller Rudolf på er også ideel opbevaring, hvis de hjemmebagte kager skal fragtes sikkert med til julefrokosten. Den festlige og dekorative kagedåse kan sættes direkte på et opdækket julebord.

  Pris 49,00 kr.

  https://www.nisse-shop.dk/epages/nisse-shopdk.sf/da_DK/?ObjectPath=/Shops/nisse-shopdk/Products/53-107

  5. Male keramik

  Hvis hende, du vil forkæle, er kreativt anlagt, kan en juledate, hvor I maler jeres egen keramik være oplagt. På flere caféer rundt i landet kan man selv male og få brændt sin keramik. I kan koble helt af fra hverdagens stress og fordybe jer i at male flotte motiver eller abstrakte former på skåle, fade, vaser og meget mere. En hyggelig eftermiddag uden telefoner og med gode snakke over keramikken.

  Hvis I bliver tilfredse med resultaterne, har I nogle fantastiske kopper eller tallerkner at servere varm gløgg i eller lækker julemad på. Og hvis det ikke bliver helt, som I håbede, er der måske en fjern slægtning, der kan få det i julegave.

  Pris varierende

  https://www.creative-space.dk

  6. De varmeste julesokker

  Vinter er for mange lig med kolde fødder. Det er tid til at putte sig ekstra godt ind i bløde tæpper, store trøjer og selvfølgelig de varmeste julesokker. Med plys indeni og søde julemotiver udenpå kan et par julesokker være den oplagte adventsgave til hende, der altid har istapper på fødderne.

  Pris 49,00-99,00 kr.

  https://jule-sweaters.dk/search?q=julesokker*&type=product

  7. Den stemningsfyldte julekjole

  Allerede fra november og ofte helt ind i januar står den på julefrokoster. Kalenderen er fyldt med familiejulefrokoster, julefrokoster med arbejdet og selvfølgelig den årlige julefrokost og genforening med de gamle studiekammerater. Og så er der også lille juleaften, juleaften og juledagene. Alt i alt er der rigtig mange begivenheder og dermed også rigtig mange potentielle tøjkriser. Derfor er det en virkelig oplagt adventsgave til hende med en julekjole. Så er der en bekymring mindre.

  Pris 239,00-349,00 kr.

  https://jule-sweaters.dk/search?q=julekjoler

  8. Nail art – juleedition

  Snemænd, Rudolf med den røde tud, gaveindpakning og snefnug. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan personliggøre sine negle. Flotte negle med skønne julemotiver er den perfekte adventsgave til kvinden, der både elsker jul og nail art. Så skal hun nok få beundrende blikke fra kollegaerne eller studiekammeraterne.

  Pris varierende

  https://www.loosneglebar.dk/ i Aarhus.

  9. Hårbøjle til julefrokosten

  Hvad end hende, du vil forkæle, kan lide at gå all in eller bare gerne vil være en lille smule festlig, er en hårbøjle den perfekte accessory til julefrokosten. Med rensdyrgevir kan hun pifte sit ikke-julede outfit op eller sætte prikken over i’et på kjolen med julemotiv.

  Pris 29,00-59,00 kr.

  https://jule-sweaters.dk/collections/accessories/products/juleharbojle-2

  10. En tur i Tivoli

  Julen er hjerternes fest, og med en tur i Tivoli kan man komme i det helt rigtige julehumør. I kan sammen lade jer opsluge af den magiske julestemning. Efter en dag med smukke juledekorationer, rygende varm gløgg og søde kandiserede æbler kan julen bare komme an. Og så er det jo også et meget godt sted at tage en juleselfie sammen, så I kan mindes din adventsgave til hende.

  Pris 145 kr.

  (https://www.tivoli.dk/da)

  Produkter (2)

  Adventsgaver

  Vi håber, at du fandt inspiration til nogle adventsgaver til hende, som du gerne vil glæde. Så er der kun tilbage at håbe på en hvid jul med gode gaver og hyggelige stunder.

  Valg af adventsgaver til kvinder

  Det kan være svart at finde på hele fire idéer til adventsgaver til kvinder. En god idé er dog ikke kun at købe ting, men også indtænke oplevelser eller ting I kan lave sammen. På den måde kan julehyggen blive spredt over hele december måned.

  Adventssøndage i år 2022

   

  For at du kan skabe dig et overblik over årets gaveindkøb til advent, har vi her lavet en oversigt over, hvordan adventsdagene falder i 2022

  • november (1. søndag i advent)
  • december (2. søndag i advent)
  • december (3. søndag i advent)
  • december (4. søndag i advent)

   

  Se også

  Julequiz

  Selvom det er skønt at spise lækker julemad, drikke dejlig gløgg og synge med på best of-julehits, kan det være...

  Læs mere