Økologi / Bæredygtighed

Hos Christmas Sweats kommer planeten i første række.

Det vises blandt andet ved, at vi som det eneste juletekstil brand i verden, både er GOTS certificeret, hvilket du kan læse mere om her:

https://global-standard.org/find-suppliers-shops-and-inputs/certified-suppliers/database/search_result/35796

Du kan herfor finde en stor del af vores kollektion i bomuld, hvorimod de fleste laver julesweatre i akryl eller polyester.

Men kort betyder det, at vi lever op til de strengeste sustainability og csr-krav indenfor tekstilindustrien.

At vi som virksomhed, har vores eget GOTS-certifikat, der beviser, at vi:

  • Bruger økologiske bomuldstekstiler i vores produktioner – hvor vi kan følge alle led af bomulden / produktionskæden helt fra marken til færdigt produkt.
  • GOTS bomuld skal leve op til de strengeste krav, hvor der blandt ikke må være brug af pesticider, insektcider, kunstgødning eller genmodificering.

Herudover er alt GOTS bomuld / vores bomuld 100% Økologisk.

  •  Udover at stille krav til selve materialet, betyder GOTS-Certificering også, at alle GOTS produkter, laves på fabrikker og underleverandører, der har krav til menneskerettigheder, arbejdsvilkår, retten til fagforeninger samt barselsvilkår.

Vi er yderst stolte af at have en så grøn en profil, selvom det selvfølgelig altid kan forbedres, er vores mål altid at være de firstmovers indenfor juletøj, når det kommer til bæredygtighed.

Vi håber, at du finder vores produkter fede – for vi sørger for, at du kan handle den mest bæredygtige julesweater / julepyjamas, med god (bedre) samvittighed – og takker mange gange for, at du støtter det bæredygtige valg.

Det mest bæredygtige er selvfølgelig ikke at købe nyt overhovedet. 

Mvh. Christoffer & Jesper

FAQ