Økologi / Bæredygtighed

Hos Christmas Sweats prioriterer vi høj kvalitet & planeten først 🌍

Det afspejles ved, at vi som det eneste juletekstil brand i verden er GOTS certificeret, hvilket du kan læse mere om her:

https://global-standard.org/find-suppliers-shops-and-inputs/certified-suppliers/database/search_result/35796

Alle vores produkter i bomuld kommer i 100% økologisk bomuld. Vi producerer ca. halvdelen af vores produktion i GOTS bomuld. 

Kort sagt lever vi op til de strengeste bæredygtigheds- og CSR-krav inden for tekstilindustrien.

At vi som virksomhed, har vores eget GOTS-certifikat, der beviser, at vi:

 • Økologi:
  Et GOTS-certifikat garanterer, at de anvendte tekstilprodukter er fremstillet af økologiske fibre. Dette betyder, at der ikke er anvendt skadelige kemikalier, pesticider eller genetisk modificerede organismer i produktionen. Det sikrer en mere miljøvenlig og bæredygtig produktion.
 • Socialt ansvar / CSR:
  GOTS-certificering kræver også, at virksomheder overholder strenge sociale krav. Det indebærer blandt andet fair arbejdsvilkår, rettigheder for arbejdstagere, retten til fagforeninger, rimelige lønninger og anstændige arbejdstimer. Certificeringen sikrer, at tekstilproduktionen sker under ordentlige og etiske forhold.
 • Kvalitetssikring:
  GOTS-certificering omfatter også kvalitetskontrol af produkterne. Det sikrer, at tekstilerne er fremstillet med høj kvalitet og lang holdbarhed. Derfor kan forbrugerne være sikre på, at de køber produkter af god kvalitet, der varer længere.
 • International anerkendelse:
  GOTS er anerkendt som den førende standard inden for økologisk tekstilproduktion - internationalt. Det betyder, at virksomheder med et GOTS-certifikat får en højere troværdighed og anerkendelse på markedet. Forbrugere, der værdsætter bæredygtighed, vil også have tillid til produkter, der bærer GOTS-mærket.

  Herudover er alt GOTS bomuld / vores bomuld 100% Økologisk

  Udover at have krav til bomulden betyder GOTS-certificering også, at alle GOTS-produkter fremstilles på fabrikker og underleverandører, der har krav om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, retten til fagforeninger og barselsvilkår.

  Vi er meget stolte af vores grønne profil, selvom der altid er plads til forbedring. Vores mål er altid at være frontløbere inden for økologisk juletøj.

  Vi håber, at du vil synes godt om vores produkter- Så sørger vi for at din julesweater/julepyjamas kan handles med god samvittighed. Vi takker dig mange gange for at støtte det bæredygtige valg.

  Det mest bæredygtige valg er selvfølgelig ikke at købe nyt overhovedet.

  FAQ